COVID maatregelen DokOost per 22-11-2021 – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

COVID maatregelen DokOost per 22-11-2021

Vanwege het Corona virus neemt onze praktijk opnieuw zeer belangrijke maatregelen aangezien de COVID cijfers extreem oplopen. Wij gaan dus terug naar het scenario waarin we alleen noodzakelijke zorg aanbieden. De volgende maatregelen worden van kracht per 22-11-2021.

De mondkapjesplicht blijft van toepassing binnen de praktijk omdat wij niet op alle momenten 1.5 meter afstand kunnen bewaren. Dit geldt ook in de spreekkamers.

Ons deurbeleid is ongewijzigd. Heeft u een afspraak? Wij hanteren een streng deurbeleid. Om ervoor te zorgen dat mensen met klachten zonder overleg de praktijk bezoeken zit de praktijk deur dicht. U hoeft niet aan te bellen, wij doen de deur regelmatig open om mensen in en uit te laten. Geen afspraak? Bel eerst met de praktijk u wordt niet binnen gelaten.

Voordat u belt voor een afspraak, vul a.u.b. eerst de corona vragenlijst in en laat z.n. een test afnemen bij de GGD. Klik hier voor de test.Wanneer u een afspraak maakt zullen wij ook aandacht blijven besteden aan mogelijk COVID gevaar voor u en onze andere patiënten.  Zo splitsen wij de spreekuren in mogelijke besmettingsgevaar en kunt u mogelijk op een andere tijd gezien worden dan u gewend bent. Tevens kan het zijn dat u wordt beoordeeld door de arts in een beschermingspak. Indien uw kind op dit speciale spreekuur wordt gezien bereidt uw kind dan voor.

Tot slot blijven wij de afweging maken welke contactsoort voor u van toepassing is. Alleen in noodzakelijke situaties plannen wij een consultatie op de praktijk of een visite. In situaties waarbij wij de zorg ook kunnen verlenen door de inzet van telefonie, beeldbellen en e-consultatie zullen wij altijd hiervoor kiezen. Dit om u veilig van goede zorg te voorzien en ons personeel te beschermen waar mogelijk.

Waarom dit beleid? Dit alles doen wij om onze krachten zo goed mogelijk in te zetten in de strijd tegen het Corona virus maar ook om te voorkomen dat u onnodig wordt blootgesteld aan mogelijk besmettingsgevaar.
Wij danken u voor uw begrip. Alleen samen kunnen wij deze strijd tegen het Coronavirus aan.
Team DokOost