Uitbreiding doktersassistenteteam – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

Terug naar overzicht

Uitbreiding doktersassistenteteam

Naast onze assistentes José en Aréke, is per 1-1-2022, Yvonne werkzaam als praktijkassistente. Vanaf 1-3-2022 zal het team verder worden uitgebreid met de komst van Bianca. Wij zijn erg blij met hun komst. Door de toenemende vraag hebben wij besloten ons team verder uit te breiden om u van passende zorg, op het juiste moment, te kunnen blijven voorzien. Wij hopen dat u de nieuwe teamleden met open armen zult ontvangen. Welkom bij team DokOost!

De praktijkassistentes vormen de hoeksteen van de praktijk en zijn zij het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. De taken van de assistenten bestaan uit het maken van afspraken, het geven van medisch advies, het verwerken van receptaanvragen en het uitvoeren van administratieve taken. Verder kunt u op het spreekuur terecht voor o.a.:

  • Maken van een ECG (hartfilmpje)
  • Verwijderen van hechtingen
  • Wondbehandelingen
  • Maken van uitstrijkjes
  • Geven van injecties/vaccinaties

Bianca is tevens SOH (Spreekuur Ondersteuner Huisarts). Dit houdt in dat u voor een aantal medische klachten bij haar op het spreekuur terecht kunt. Ze werkt onder supervisie van uw eigen huisarts.

Ulka is per 1-1-2022 (tijdelijk) gestopt als doktersassistente in opleiding. Met de komst van een tweede zoon ligt de prioriteit op dit moment bij het gezin en kiest zij ervoor om haar opleiding voor nu te staken. Zij pakt haar oude werkzaamheden als verpleegkundige weer op.

Publicatiedatum: 07-01-2022