Huisartsenpraktijk Onderstal wordt DokOost – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

Terug naar overzicht

Huisartsenpraktijk Onderstal wordt DokOost

Op 15-1-2020 vier ik mijn 25 jarig jubileum. Het is dan 25 jaar geleden dat ik de praktijk overnam van huisarts van Andel. Dit jubileum wordt onderstreept door een nieuwe naam want Huisartsenpraktijk A.H. Onderstal wordt vanaf 15-1-2020. Waarom een naamswijziging? Al lange tijd dekt mijn eigen naam de lading van onze organisatie niet. En dit moment is een mooi moment om mijn team centraal te stellen. We zorgen namelijk al vele jaren als team met veel passie en inzet voor u en ik vind dat DokOost dit onderstreept. Waarom DokOost? DokOost heeft voor mij meerdere betekenissen. Veel patiënten noemen mij “Dok”. Daarbij staan wij met name paraat voor de zorg in Wageningen Oost een buurt die wij een warm hart toedragen. Tot slot is het een verwijzing naar havenstad Wageningen maar bovenal willen wij u laten weten dat wij hopen dat u onze praktijk als een thuishaven mag ervaren. Een plaats waar u gezien en gehoord wordt. Waar wij u passende zorg bieden op een passend moment. Wees welkom bij DokOost!

Publicatiedatum: 05-08-2021