Inschrijven – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

Inschrijven

Huisartsenpraktijk DokOost is per 1-5-2021 weer open voor inschrijving

Wanneer u in Wageningen bent komen wonen en op zoek bent naar een nieuwe huisarts, kunt u zich bij ons inschrijven als nieuwe patiënt. Heeft u reeds een huisarts in Wageningen dan wordt u verzocht eerst met ons te bellen. Studeert u in Wageningen? Dan kunt u zich hier aanmelden https://www.student-mc.nl/nl/inschrijven/

Praktijkvisie:

Uw zorg, onze samenwerking! Het werken als uw huisarts is geen individuele taak, maar een teamaangelegenheid. Praktijkhoudend huisarts Bart Onderstal werkt samen met collega huisartsen, praktijkassistentes en praktijkverpleegkundigen. De zorg wordt door de artsen onderling verdeeld, omdat Bart zijn tijd ook deels wordt gevuld door het opleiden van nieuwe collega’s en administratieve werkzaamheden. Zorgen doen we dus echt samen! Omdat wij een opleidingspraktijk zijn kunt u ook worden geholpen door onze AIOS, Arts in Opleiding tot specialist. Ons team helpt u graag maar kies dus enkel voor onze praktijk als deze visie u aanspreekt en als u niet persoonlijk gebonden bent aan één vast gezicht.

Inschrijfprocedure

Volg om uw inschrijving compleet te maken de volgende 3 stappen:

1. Vul onderstaand inschrijfformulier in. Meerdere gezinsleden? Vul voor een ieder een apart formulier in.

2. Neem zelf contact op met uw vorige huisarts en verzoek om het dossier aan ons over te dragen. U dient persoonlijk toestemming te geven.

3. Meld u vervolgens aan voor ons online patiëntenportaal, Klik hier. Dit is een beveiligd persoonlijk portaal waarbinnen u veel zaken online kunt regelen. Meerdere volwassenen? Meld u apart aan, het portaal is gekoppeld aan uw persoonlijke mailadres.

4. U ontvangt via het patiëntenportaal uw inschrijfbevestiging met een verzoek ons een kopie ID te verstrekken en tevens wordt u gevraagd of u akkoord gaat met het elektronisch delen van uw medisch dossier. Klik voor nadere info hier


Stap 1 van 6
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 6
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 6
Verzekeringsgegevens

Verzekering begindatum

Stap 4 van 6
Vorige huisarts

Stap 5 van 6
Opmerkingen

Stap 6 van 6
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
--
Geslacht
Beroep

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Verzekeringsgegevens

Zorgverzekeraar
Polisnummer
Verzekering begindatum
--
Apotheek

Vorige huisarts

Naam praktijk
Adres praktijk
Plaats praktijk
Telefoonnummer praktijk

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord