Bart Onderstal – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

Bart Onderstal

Huisarts & praktijkhouder

In 1995 nam ik, Bart Onderstal, vol trots de praktijk van Dr. van Andel over en dat gevoel is er nog altijd. Ik geniet nog altijd van het huisartsen vak in al zijn facetten. Ik koos destijds voor het vak vanwege de veelzijdigheid en het persoonlijke contact tussen huisarts en patiënt. Je ziet de patiënt door de jaren heen met allerlei klachten en in verschillende levensfases. Dat maakt dat er tussen arts en patiënt een nauw contact is. Mijn visie:”Zorgen doen we samen”,is ook hieruit afgeleid. Het is een vorm van samenwerking.

De afgelopen jaren heeft de huisartsenzorg een flinke verandering doorgemaakt en daardoor is de hoeveelheid zorg die de huisarts biedt sterk toegenomen. Dat komt omdat mensen ouder worden en meer zorg nodig hebben. Maar ook doordat het aantal consulten per patiënt stijgt en de huisarts steeds meer zorg dicht bij huis aanbiedt. Door deze extra services hoeft u minder vaak naar het ziekenhuis. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat mijn fascinatie voor het huisartsenvak alleen maar is toegenomen.

Bij ons staan kwaliteit, persoonlijk contact en samenwerking centraal. In de dagelijkse praktijk streven we naar optimale zorg en service. Dat wil zeggen dat we graag de beste zorg bieden op een passend moment. En uiteraard doe ik dit niet alleen, ik werk samen met collega huisartsen en een fantastisch ondersteunend team om dit te realiseren. De zorg wordt door ons onderling verdeeld, omdat mijn tijd ook deels wordt gevuld door het opleiden van nieuwe collega’s en administratieve werkzaamheden. Zorgen doen we dus echt samen! Dank voor het ons gegeven vertrouwen. Wij helpen u graag!

BIG registratienummer:49023089801
Terug naar overzicht