Ulka – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

Ulka

Functie: Praktijkassistente in opleiding

Naast onze assistentes José en Aréke, is per 1-6-2020, Ulka werkzaam als praktijkassistente in opleiding. Waarom een praktijkassistente in opleiding? Omdat wij als praktijk het belang zien van opleiden. De krapte op de arbeidsmarkt wordt steeds groter dus nieuwe kennis en kunde is gewenst. We leiden daarom graag mensen op zodat nieuwe collega’s het vak door kunnen geven en voort kunnen zetten. Ulka zal onder begeleiding van haar teamleden u van zorg voorzien.

Ulka heeft al jarenlange ervaring als verpleegkundige in het verpleeghuis dus met haar komst halen we een hoop kennis en kunde in huis. We zijn blij dat wij deze teamspeler als onze collega mogen verwelkomen.

In de praktijk werken drie praktijkassistenten. José en Aréke zijn onze ervaren krachten en samen met Ulka, praktijkassistente in opleiding vormen zij de hoeksteen van de praktijk en zijn zij het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Door hun opleiding en ervaring zijn zij in staat de huisarts en de verpleegkundigen goed te ondersteunen. De taken van de assistenten bestaan uit het maken van afspraken, het geven van medisch advies, het verwerken van receptaanvragen en het uitvoeren van administratieve taken. Verder kunt u op het spreekuur terecht voor o.a.:

  • Maken van een ECG (hartfilmpje)
  • Verwijderen van hechtingen
  • Wondbehandelingen
  • Maken van uitstrijkjes
  • Geven van injecties/vaccinaties
  • Reizigersadvies

Terug naar overzicht