Samenwerking – DokOost – Wageningen
Header afbeelding
Geertjesweg 5a 6706 EA Wageningen Tel:0317-412 921

Samenwerking

UMC Radboud te Nijmegen

Huisarts Bart Onderstal is verbonden aan het UMC Radboud te Nijmegen als huisartsopleider. Daarmee is onze praktijk een opleidingspraktijk voor aankomend huisartsen (AIOS = Arts In Opleiding tot Specialist). Het gaat om een afgestudeerd arts, die de vervolgopleiding tot huisarts volgt. Dat is een driejarige opleiding, waarvan twee jaar als stage in de huisartsenpraktijk wordt doorgebracht. De AIOS zal zijn/haar spreekuur verrichten onder supervisie van de huisartsen. Afhankelijk van het stadium van de opleiding kan er meer of minder zelfstandig worden gewerkt door de AIOS. Iedere AIOS is gedurende een jaar in de praktijk aanwezig waarbij een nieuwe AIOS start op 1 September. Het kan dus voorkomen dat uw consult/visite door hem/haar wordt verricht. Wij hopen dat u onze collega met open armen ontvangt zodat hij/zij in staat wordt gesteld zich verder te specialiseren in het huisartsenvak.

Churchill apotheek

De Alphega Churchill apotheek, die ook in ons centrum is gevestigd biedt alle denkbare service op het gebied van medicatie voorziening. De Churchill apotheek staat klaar om u van dienst te zijn.

Fysiocentrum Wageningen

Vanaf 1-1-2013 neemt Huisartsenpraktijk A.H. Onderstal deel aan de COPD Ketenzorg. Dit houdt in dat wij binnen onze praktijk patiënten met COPD I, II & III  (welke niet onder behandeling bij de longarts zijn) jaarlijks zullen controleren en begeleiden. Zoals de naam ketenzorg al doet vermoeden doen wij dit niet alleen. Wij werken nauw samen met andere disciplines om de COPD patiënt zo optimaal mogelijk te begeleiden. Een van de samenwerkende partners is Fysiocentrum Wageningen. Samen met fysiotherapeut Ton Wolswinkel hebben wij ons persoonlijke COPD zorgplan in eerste instantie opgezet. Fysiotherapeuten Aukje Goverde van Fysiocentrum Wageningen is o.a. opgeleid tot het geven van specifieke trainingen en begeleiding van COPD patiënten. Zij zorgt er samen met u voor,dat uw conditie verbetert en uw ziektelast.